Forțele Navale Române: Contraamiralul de flotilă Valentin Iacoblev, împuternicit la comanda Flotei

DefenseRomania Team / 11 dec 2020 / 10:30

Contraamiralul de flotilă Valentin Iacoblev a fost împuternicit la comanda Flotei, iar comandorul Auraș Coman a fost împuternicit ca locțiitor al comandantului Flotei, în cadrul unei ceremonii desfășurate joi, 10 decembrie, în portul militar Constanța, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, potrivit unui comunicat al Statului Major al Forţelor Navale.

Ceremonia a debutat cu întâmpinarea șefului Statului Major al Forțelor Navale și trecerea în revistă a gărzii de onoare, care a primit salutul acestuia.

De la bordul navelor s-a ordonat „Gardă la Pavilion” și, în acordurile Imnului Național al României, interpretat de către muzica militară a Forțelor Navale Române, au fost ridicate tricolorurile la catarg. 

După prezentarea ordinelor ministrului apărării naționale privind împuternicirea celor doi ofițeri, a avut loc înmânarea drapelului de luptă al Flotei domului contraamiral de flotilă Valentin Iacoblev de către șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, în prezența comandanților de unități și mari unități din Forțele Navale.

Festivitatea a fost organizată astfel încât să se asigure un număr redus de militari în conformitate cu regulile privind măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy