Dragorul rusesc Ivan Antonov a efectuat plantări de mine în Marea Neagră

S.I. Catalin |
Data publicării:
nava de apărare antimină a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), Ivan Antonov
nava de apărare antimină a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), Ivan Antonov

Cea mai nouă navă de apărare antimină a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), Ivan Antonov, a efectuat, pentru prima dată, plantări de mine, într-una din zonele de instruire din Marea Neagră, se arăta într-un comunicat de presă al serviciul de presă al Districtului Militar Sudic al Rusiei, citat de site-ul ministerului rus al Apărării.

În cadrul exerciţiului, echipajul dragorului Ivan Antonov a plantat mine de instrucție în zona indicată, după care a trecut la distrugerea acestora.

Exercițiul de plantare a minelor s-a desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă a forțelor Flotei ruse din Marea Neagră.

Dragorul Ivan Antonov a sosit la Sevastopol în luna septembrie 2019. Nava face parte din compunerea marii unități de nave pentru paza raionului maritim din cadrul Bazei Navale Crimeea a Flotei ruse din Marea Neagră.

Dragorul Ivan Antonov poate planta baraje de mine și poate efectua cercetarea antimină.

Dragorul rus Ivan Antonov, parte a Proiect 12700, a fost construit la Șantierul Naval Sredne-Nevsky și a fost lansat la apă pentru prima dată în anul 2018. Nava a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră în luna ianuarie 2019. Dragorul, ca şi caracteristici tehnice, dispune de complexe moderne de căutare și descoperire a minelor.

De asemenea, dispune de aparate autonome antimină, de suprafață și subacvatice şi este proiectată pentru descoperirea și distrugerea tuturor tipurilor de mine. Dragorul Flotei ruse din Marea Neagră mai poate îndeplini misiuni de protecție antimină a bazelor navale, a teritoriilor maritime din zona de litoral și a navelor flotei în timpul traversării mării.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel