Donald Trump, la Adunarea ONU: Nouă și curajoasă inițiativă pentru pace

Vladimir Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele SUA, Donald Trump, a lăudat, la tribuna Adunării Generale ONU, inițiativa de pace curajoască cu Coreea de Nord. 

”Ne-am angajat cu Coreea de Nord să înlocuim spectrul conflictului cu o nouă şi curajoasă iniţiativă pentru pace”, a afirmat președintele de la Casa Albă.

El a avertizat că sancţiunile internaţionale împotriva Phenianului vor rămâne în vigoare până la denuclearizarea Peninsulei Coreea.

”Rachetele nu mai zboară în toate direcţiile, testele nucleare s-au oprit, unele sit-uri nucleare sunt deja dezafectate”, a afirmat Donald Trump, în discursul său anual la Adunarea Generală a ONU.

”Aş dori să-i mulţumesc preşedintelui Kim pentru curajul şi pentru demersurile sale, deşi mai rămân multe de făcut”, a mai spus Trump.

Președintele american le-a mulţumit de asemenea liderilor Coreei de Sud, Japoniei şi Chinei pentru ajutorul lor în acest proces.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel