Diagnosticul vital a fost dat. Liturghia se cânta deja!

H.D. Hartmann |
Data actualizării: | Data publicării:
Angela Merkel
EXCLUSIV
Angela Merkel

Angela Merkel a intrat în agonia tipică finalului unui om politic de magnitudinea sa. Semnele sfârsitului se multiplică de la zi la zi, de la oră la oră. Diagnosticul vital a fost deja scris de istorie. Mutti trebuie să plece.

Și nu pentru că nu ar mai avea resurse, cancelara cea mai longevivă și una dintre cele mai puternice femei ale lumii încă are forță, ci pentru că Germania este speriată. Iar o Germanie speriată înseamnă practic o Europă blocată si un întreg sistem de securitate mondial paralizat.

Colegul ei de guvernare, ministrul de interne provenit din ramura dură bavareză i-a transmis un ultimatum de doua săptămâni doamnei Merkel pentru a rezolva una din cele mai grave crize a imigrației postbelice. Criza a înveput în 2015 când milioane de migranți au pătruns în Europa pe ruta Turcia-Balcani și au invadat, în drumul lor cu țintă fixă centrul și Nordul Europei, țări și teritorii care nu erau nici măcar teoretic pregătite să facă față.

Declarația lui Merkel din acel moment cum că Germania, ca și întreaga Europă, este obligată să îi primească pe aceștia a provocat nu numai un șoc cultural neabsorbit nici astăzi dar și o topire accelerată a încrederii europenilor in Germania.

Declarația ei a fost văzută ca un pumnal băgat în spatele națiunilor mici și o trădare a intereselor națiunilor mari. In lumea Merkeliană a unei Europe aflate în marș wagnerian spre triumful colectivității și al pierderii identității individuale în favoarea identităților minoritare/atomice, declarația din 2015 a fost nu numai pariul rocambolesc al Germaniei de a completa spectaculos dominația pașnică a Europei dar si încheierea iluziilor că aceasta a învățat ceva din războaiele germanice ale secolului trecut. Europenii, mari sau mici au înteles că prin acceptarea valului migrator și obligarea lor la această cedare finală de suveranitate (completă dacă analizăm efectele și numai demografice sau economice), Germania îsi impune încă odată viziunea "uber alles" peste ei, inghitandu-i fără milă. Teama cumplită de o dominație fără suflet a creat una din cele mai severe crize continentale de la Hitler încoace.

Mutti Merkel a calculat eronat si reacția internă a iubitilor ei nemți. Îmbibați de o economie care practic a reușit performanța în condițiile unor crize economic grave si sistemice ale capitalismului contemporan, catarati pe vârfurile macarelelor moralei anti naziste și cimentând demența politică corectă a egalității între orice și oricine, promovând agresiv o idiocrație europeană golită de educație și valori, Germania lui Merkel a primit imigranții întâi cu flori și urlete de bucurie. Tragedie greacă jucată de o cancelarie parcă drogată, și-a dezvăluit incredibila otravă atunci când nemtii renăscuti din cenușa nazistă și închizând cimitirul est german au fost violați în noaptea de Revelion în masă. Violul Troian folosit ca armă de război începuse deja, și exact ca în povestire, nemții beau și mâncau. Dacă violul colectiv de la Munchen și Koln ar fi fost imediat pedepsit, conform disciplinei represive germane, probabil ca Merkel ar fi supraviețuit coșmarului. Dar nu numai că această agresiune în masă a unor hoarde invadatoare nu a fost pedepsit dar pentru patru zile la rând evenimentele au fost ascunse, poliția germană refuzând să înregistreze plângerile femeilor atacate cu miile în piețele publice. Numai norocul prezenței unui grup de turisti japonezi, atacați și ei, a dus la publicarea in Asia a povestii care a declanșat scandalul. Minciunile politicii corecte, limbajul sfidător și falsul oferit ca motivație a neînțelegerii între culturi a adâncit până la rupere încrederea nemților în cancelaria deja îmbătrânită a unei femei care mințea în numele unor migranți. Bătrâna cancelara a apărut atunci în goliciunea sa morală și culturală. Produsul comunist est german îsi va fi dovedit falsitatea.

Pe fondul acestor evenimente care au demonstrat ca valul imigrației nu era nici pasnic, nici civilizațional, ci pur și simplu o invazie social-religioasă care dorea nimic altceva decât jefuirea Troiei, a apărut AfD, formula dură "uber alles" dar pentru interiorul Germaniei. In doar trei ani, această formațiune politică va ataca pozitiile de nezdruncinat ale conservatorilor și va arunca peste bord practic social-democrația germană condusă de Schultz, un vânzător de cărți socialist revoluționare și efemer analfabet al birocrației de la Bruxelles.

Ca atare, astăzi ramura bavareza a CDU dorește să salveze democrația germană, aruncând lestul toxic al invaziei imigranților din 2015. Pentru a îsi păstra puterea dominatoare în Europa, înțelegând ca francezul Macron este Sarkozy 2.0, deci fără capacitate intelectuală sau amplitudine economica pentru a salva Uniunea Europeană si menține continentul ca spațiu vital german, elita politică si economică de la Berlin a decis să îi spună la revedere lui Angela Merkel.

Cât despre milioanele de migranti, Germaniei ii va trebui un secol întreg si o nouă catedrală morală ca să îsi regăsească pacea de după căderea Troiei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel