Daunele portavionului Amiral Kuznetsov „nu sunt critice”

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Directorul șantierului naval din Murmansk neagă informațiile privind valoarea daunelor suferite de nava Amiral Kuznetsov, dar nu lansează o cifră privind valoarea acestora, transmite Jane. 

Presa internațională a anunțat că un incendiu care a cuprins singurul portavion al Rusiei a provocat pagube în valoare de 95 de miliarde de ruble (aproximativ 1,5 miliarde de dolari).  

Alexei Rakhmanov, directorul United Shipbuilding Corporation (USC), care a fost citat de agenția de presă de stat TASS, a declarat că „informațiile din mass-media referitor la daunele provocate de incendiul de la bordul portavionului Amiral Kuznetsov sunt complet neadevărate”.

Ziarul rus Kommersant care a citat surse din cadrul Flotei de Nord a afirmat că daunele provocate de incendiu ar putea atinge 95 de miliarde de ruble, exact costurile unui nou portavion.

Vezi și: Incendiu la bordul unicului portavion rusesc, Amiral Kuznețov (Video)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel