Criza din Ucraina și agresiunea Rusiei | Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, interviu la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

DefenseRomania vă propune o emisiune eveniment, luni 21.02.2022, în care invitatul special va fi Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

Înaltul diplomat român va discuta despre actuala situație de securitate din Europa de Est și criza generată de acțiunile agresive și provocatoare ale Federației Ruse.

Emisiunea va fi difuzată luni, 21.02.2022, de la ora 11:30.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, va face o analiză la DefenseRomania asupra situației de securitate din regiune și va oferi detalii cu privire la Conferința de Securitate de la Munchen, dominată de criza din jurul Ucrainei.

Amintim că în acest weekend lideri din întreaga lume s-au reunit în Germania pentru Conferinţa de securitate de la Munchen, eveniment care a fost dominat de criza ucraineană, pe fondul temerilor Occidentului privind o invazie militară rusă în Ucraina și reluarea luptelor în Donbas.

Emisiunea în care Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO va discuta despre criza de securitate din regiune la DefenseRomania, va fi difuzată luni, 21.02.2022, începând cu ora 11:30. 

Emisiunea va putea fi urmărită pe pagina de Facebook DefenseRomania, dar și pe www.DefenseRomania.ro.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel