Critical Communications World. MOTOROLA dezvăluie soluții AVANSATE

Ema Apostu |
Data publicării:

Motorola Solutions va dezvălui soluții foarte avansate necesare pentru misiuni critice, pentru a crea un nivel sporit de siguranță într-o societate digitală, la Critical Communications World 2018 (15-17 mai, Berlin, Germania, standul C10).

La CCW 2018, accentul se va pune pe soluții destinate atât operatorilor publici, cât și organizațiilor comerciale pentru transformarea digitală a siguranței publice, a managementului dezastrelor 2.0 și pentru modernizarea rețelelor.

Comunicarea în misiuni critice este mai importantă ca niciodată. În perioadele în care se produc dezastre naturale, atacuri teroriste, demonstrații în masă sau se înregistrează o creștere a violenței, organizațiile de siguranță publică au nevoie de soluții ultramoderne, inteligente (Smart Public Safety) pentru a acțiuna rapid și eficient. În plus, în era digitală, evoluțiile rapide ale tehnologiei digitale au un impact puternic asupra vieții noastre, permițând dezvoltarea unei economii digitală și restructurând în mod fundamental domeniul siguranței publice.

"Societatea, economia și siguranța publică trec printr-o transformare digitală. Oferim organizațiilor de siguranță publică și clienților comerciali informațiile și instrumentele corecte pentru a-i ajuta să își sporească eficiența operațională, capacitatea de reacție și siguranța", a declarat Mark Schmidl, Vicepreședinte și Director General Motorola Solutions pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). "De la TETRA și DMR, la LTE, vizitatorii standului nostru la CCW pot evalua unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de dispozitive de comunicații critice, dar și de date analitice care facilitează transformarea digitală de astăzi".

NOU LA CCW 2018

TRANSFORMAREA DIGITALĂ A SIGURANȚEI PUBLICE

Complexitatea criminalității este tot mai mare, iar necesitatea unui schimb eficient de informații în interioriu, dar și între diferite agenții, nu a fost niciodată mai mare. Odată cu folosirea tot mai des a camerelor video instalate pe uniformă și cu creșterea numărului de surse de informare care susțin siguranța publică, a fost atins un punct de cotitură. Dacă aceste date valoroase nu pot fi utilizate în timp real, organizațiile de siguranță publică riscă să nu afle informații critice care ar putea schimba deznodământul unui incident.

La CCW 2018, Motorola Solutions demonstrează modul în care organizațiile de siguranță publică pot descompune seturi de informații, îi pot înzestra mai bine pe ofițerii din prima linie și pe operatorii din camera de control. Cu noua generație de camere video Motorola Solutions 'Si500 purtate de polițisti, cu noul dispozitiv LEX L11 LTE, precum și cu pagerul bi-direcțional ADVISORTM TPG2200, Motorola Solutions prezintă dispozitive gândite și proiectate pentru a ajuta echipele din prima linie să obțină cele mai bune rezultate, în momentele care contează. Software-ul Centrului de Comandă (Command Center Software) de la Motorola Solutions combină o experiență unitară și intuitivă cu capabilități inteligente, permițând operatorilor camerelor de control să gestioneze eficient date diverse, provenite dintr-un număr din ce în ce mai mare de surse. Motorola Solutions va oferi, de asemenea, detalii în exclusivitate despre noua platformă de securitate end-to-end de la Avigilon, care va furniza imagini de înaltă calitate și date analitice bazate pe Al, destinate siguranței publice și fluxurilor comerciale. Alte soluții prezentate la CCW: suita de sisteme Motorola Solutions pentru siguranță publică, care includ aplicații noi, cum ar fi Capture Mobile Camera app, care permite echipelor din prima linie să înregistreze în siguranță imagini - video și audio - cu stabilirea unei cronologii de utilizare încă din momentul capturării.

INTERVENȚIE ÎN CAZ DE CALAMITATE 2.0 (Disaster Relief 2.0)

Când dezastrele lovesc și comunicarea critică este limitată sau inexistentă, operatorii de siguranță publică și utilizatorii comerciali, cum ar fi furnizorii de utilități, se pot baza pe rețelele de bandă largă ușor de transportat: Motorola Solutions LXN 500 LTE Ultra Portabil Infrastructure le permite utilizatorilor să își ia rețeaua cu ei. Accesibilă în diverse situații - de la folosirea în rucsac, la instalarea în vehicul, în clădire sau într-un punct fix - acoperirea LTE poate fi stabilită rapid și sigur, oriunde și oricând. Cu o greutate mai mică de 6 kilograme și cu un timp de activare mai mic de cinci minute de la pornire, LXN 500 LTE Ultra Portable Infrastructure este cea mai mică și mai ușoară rețea de bandă largă de la Motorola Solutions.

Rețeaua LTE complet funcțională este construită pe o platformă care combină un eNodeB (eNB) și un nucleu de pachete (Evolved Packet Core - EPC). Infrastructura portabilă creează o bulă LTE cu o acoperire de până la un kilometru și poate găzdui până la 100 de conexiuni. Acoperirea și capacitatea la cerere oferă imagini video esențiale misiunii și alte informații despre aplicațiile media folosite în misiune în momentul angajării. LXN500, echipat cu Wi-Fi și GPS poate găzdui, de asemenea, aplicații software cum ar fi cartografiere, mesagerie și streaming video pentru a identifica resursele din teren, în caz de urgență și pentru a permite o colaborare fără probleme. Designul robust, cu o clasificare IP54, rezistă căldurii, frigului, ploii, precum și umidității, prafului și vibrațiilor.

MODERNIZAREA REȚELELOR, UN PRIM PAS PENTRU TRANSFORMAREA DIGITALĂ

Furnizorii cu viziune de rețele de siguranță publică preconizează o perioadă îndelungată de coexistență a TETRA cu LTE. În timp ce TETRA rămâne cea mai bună tehnologie pentru serviciile de voce esențiale în misiune, LTE promite aplicații de ultimă generație, care vor spori siguranța personalului din prima linie, vor crește puterea de înțelegere a situației și vor spori productivitatea. La CCW 2018, Motorola Solutions va demonstra modul în care utilizatorii pot beneficia de rețele integrate TETRA și LTE în bandă largă.

Tehnologia de ultimă generație, cum ar fi sistemele Motorola Solutions DIMETRA X Core systems, permite operatorilor de siguranță publică și clienților comerciali să profite cât mai mult de actuala rețea TETRA, în timp ce se pregătesc pentru capabilități suplimentare de bandă largă LTE, oferite în viitor de banda largă mobilă.

Mai mult decât atât, Motorola Solutions va prezenta actualizări ale sistemului TETRA DIMETRA Express, care oferă acum modularitate și redundanță geografică îmbunătățite și va prezenta modul în care utilizatorii pot îmbunătăți siguranța și reziliența rețelelor critice de comunicații de astăzi și în viitor. La CCW 2018, Motorola Solutions va prezenta, de asemenea, portofoliul său sporit de siguranță publică cu o nouă ofertă WAVE on-premise. Platforma WAVE conectează rețele disparate, permițând operatorilor de siguranță publică și utilizatorilor comerciali să stabilească o comunicare între telefoane intelingente, radiouri, calculatoare și telefoane fixe.

DISPOZITIVE COLABORATIVE

La CCW 2018, Motorola Solutions va prezenta, de asemenea, viziunea sa asupra siguranței publice colaborative și a fluxurilor de lucru comerciale bazate pe dispozitive TETRA și LTE dedicate. Într-o lume cu un număr tot mai mare de dispozitive conectate, Motorola Solutions promovează dezvoltarea de soluții de colaborare, deoarece consideră că oferă flexibilitate, simplifică comunicarea și reduce riscurile pe care le presupun dispozitivele complexe multifuncționale. Prin urmare, Motorola Solutions vede o cerință clară a pieței pentru dispozitivele interconectate, care suportă fie rețele TETRA, fie rețelele LTE în bandă largă și care comunică între ele și cu alte echipamente din jur, creând o comunicație fără sincope între tehnologii.

O componentă-cheie a portofoliului de sisteme de colaborare Motorola Solutions este noul dispozitiv LEX L11 Mission Critical LTE. Pe lângă faptul că oferă o gamă largă de funcții inovatoare, inclusiv o platformă mobilă securizată end-to-end, LEX L11 colaborează perfect cu alte dispozitive compatibile prin Bluetooth, ca parte a unei rețele personale securizate. Această funcție de colaborare permite utilizatorilor să profite de performanțele ambelor tehnologii - de exemplu, utilizatorii pot beneficia de acoperirea combinată a rețelelor TETRA și a rețelelor publice de siguranță în bandă largă sau pot utiliza LEX L11 ca interfață de utilizator primară pentru comunicațiile pe bază de TETRA și LTE.

[citeste si]

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel