Crimeea: Fregatele Essen și Makarov, exerciții în Marea Neagră

Eduard Pascu |
Data publicării:

Fregatele din cadrul Flotei Mării Negre, Admiral Essen și Admiral Makarov au plecat din Sevastopol pentru exerciții, a informat luni biroul de presă al Flotei.

"În faza inițială, echipajele au răspuns la alarma pentru luptă și au început deplasarea spre zonele respective. După ieșirea din Sevastopol, echipajele navelor au organizat o serie de exerciții portuare, care au inclus manevre comune cu alte formațiuni", se mai arată în comunicat.

În zonele de antrenament de luptă, echipajele execută misiuni unice și comune în diferite zone ale mării. Fregatele s-au deplasat în Marea Neagră în conformitate cu planul de pregătire a flotei de combatere a flotei, transmite TASS.

Navele de război precum Admiral Essen reprezintă o nouă serie de fregate. Acestea sunt concepute pentru a distruge navele și submarinele inamice precum și instalațiile terestre și pentru a apăra culoarele maritime.

Fregatele din cadrul acestui proiect sunt înarmate cu opt lansatoare de rachete de croazieră Kalibr-NK care sunt capabile să lovească ținte la o distanță de până la 2.600 km.

Navele sunt, de asemenea, înarmate cu sisteme de artilerie Shil-1, Palash și AK-630M, sisteme de artilerie A-190, tunuri navale de calibru 100 mm, torpile și lansatoare de rachete RBU-6000. De asemenea, fregatele au o zonă de decolare și aterizare și pot transporta un elicopter antisubmarin (Ka-27 sau Ka-31).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel