„Corveta multifuncțională”. Industria de apărare din România, despre program | Interviu Viorel Manole

DefenseRomania Team / 21 iul 2020 / 11:28
Corveta Gowind, a Naval Group, declarat câștigător în licitația organizată de MApN. Sursă: Naval Group
EXCLUSIV
Corveta Gowind, a Naval Group, declarat câștigător în licitația organizată de MApN. Sursă: Naval Group

DefenseRomania vă invită să urmăriți un interviu despre programul „Corveta multifuncțională”. Invitatul nostru de azi este Viorel Manole, directorul PATROMIL.

În contextul în care în cursul săptămânii trecute Curtea de Apel București a respins definitiv solicitarea celor de la Damen de a anula procedura în programul corvetelor, DefenseRomania vă propune un interviu despre pașii care vor urma în procesul de înzestrare. 

Amintim că o primă decizie în acest sens a fost luată de Tribunalul București care a respins contestația celor de la Damen în programul „Corveta multifuncțională”.

Programul este unul esențial întrucât Forțele Navale Române au fost cele mai văduvite în programul de înzestrare al României.

Interviul în care Viorel Manole va fi prezent la DefenseRomania va fi difuzat în direct azi, 21 iulie, începând cu ora 13:00.

Puteți urmări interviul pe pagina de Facebook DefenseRomania, dar și pe site-ul www.DefenseRomania.ro.

Amintim că MApN informa că acesta este al doilea program de înzestrare a Armatei care impune integrarea producţiei şi transfer de înaltă tehnologie în România, implicarea industriei naţionale de apărare şi crearea de locuri de muncă, după lansarea, la 12 ianuarie 2018, a programului de achiziţie a 227 de transportoare blindate pentru trupe 8x8 PIRANHA V.

Achiziția programului „Corveta multifuncțională” se ridică la aproximativ 1.6 miliarde de euro.

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy