Coronavirus: Un ofiţer din cadrul Serviciului Român de Informaţii, confirmat pozitiv cu COVID-19

Un ofiţer din cadrul Serviciului Român de Informaţii a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19), anunţă un comunicat al SRI transmis miercuri.

,,În data de 10 martie 2020, un ofiţer din cadrul Serviciului Român de Informaţii a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, împreună cu Direcţia Medicală din SRI, au desfăşurat o anchetă epidemiologică pentru identificarea şi izolarea tuturor persoanelor cu care acesta a intrat în contact. În prezent, situaţia este sub control şi au fost luate deja toate măsurile prevăzute în astfel de cazuri", precizează SRI.

De asemenea, directorul SRI a dispus înfiinţarea unei comisii la nivelul Serviciului care va monitoriza permanent implementarea tuturor măsurilor necesare pentru limitarea răspândirii noului virus de către persoanele care au fost în contact cu pacientul confirmat cu coronavirus, menţionează sursa citată.

SRI comunică permanent cu instituţiile abilitate pentru gestionarea problematicii COVID-19 şi respectă cu stricteţe hotărârile acestora, mai arată comunicatul.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel