Complexele antiaeriene Gepard ale Armatei României au participat la un exercițiu de nivel baterie în Polonia

DefenseRomania Team |
Data publicării:

În această săptămână, militarii din cadrul detaşamentului de apărare antiaeriană rotaţia a IX-a din Polonia au executat un exerciţiu de antrenament în teren de nivel baterie, în poligonul Wyreby.

Timp de două zile, artileriştii antiaerieni vrânceni au exersat tactici şi proceduri specifice privind deplasarea pe terenuri greu accesibile, au pus în practică schemele de manevră şi s-au antrenat la îmbunătăţirea baremelor pentru a fi "Gata de luptă" în cel mai scurt timp.

Experienţa dobândită pe parcursul etapei de instruire de nivel secţie şi-a pus amprenta asupra modului în care s-au desfăşurat principalele secvenţe de instruire ale acestui exerciţiu, secţiile de tragere reuşind să acţioneze întrunit şi sincronizat.

Activitatea a fost un real succes şi totodată o bună oportunitate pentru bateria Gepard de a se instrui pentru exerciţiul cu trageri de luptă pe care militarii români îl vor executa în comun cu partenerii polonezi şi americani, la sfârşitul acestei luni.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel