Un comandant al US Navy a fost destituit din funcție

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Ofițerul comandant al Centrului de Pregătire Tehnică pentru Aviația Navală a fost concediat săptămâna aceasta, a anunțat US Navy, potrivit revistei Navy Times.

Căpitanul Nate Schneider a fost demis pe 28 aprilie de către amiralul Kyle Cozad, comandantul Naval Education and Training Command. Acesta și-a justificat acțiunea prin „pierderea de încredere” în capacitatea de comandă a lui Schneider.

Destituirea a venit ca urmare a unui raport de anchetă a US Navy, încheiat în urmă cu două săptămâni, au declarat oficialii US Navy. Nu au fost date alte detalii cu privire la natura investigației.

Schneider a fost numit la comanda Center for Naval Aviation Technical Training  (CNATT), în noiembrie 2018. Misiunea centrului este „să dezvolte, să furnizeze și să sprijine instruirea tehnică în domeniul aviației" pentru marinarii și pușcașii marini, potrivit site-ului web al US Navy.

Nate Schneider s-a înrolat în US Navy în 1981. Acesta a fost de nouă ori detașat la bordul portavioanelor USS Theodore Roosevelt, USS Ronald Reagan, USS Harry S. Truman și USS Carl Vinson.

Printre medaliile sale, Schneider a obținut disticția Legion of Merit, trei medalii Navy and Marine Corps Commendation și cinci medalii Meritorious Service.

Schneider a fost trimis la sediul Naval Air Station Pensacola. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel