China a comandat peste 100 de elicoptere rusești

Potrivit publicaţiei Defence-Blog, China a încheiat un contract cu JSC Russian Helicopters, una dintre cele mai mari companii de proiectare și producție de elicoptere cu sediul central la Moscova, pentru achiziţionarea unui număr impresionant de elicoptere.

Compania JSC Russian Helicopters este parte a conglomeratului industrial şi militar rus Rostec. Potrivit sursei citate, informaţia potrivit căreia China urmează să cumpere un număr impresionat de elicoptere apare în noul raport anual al companiei Rostec.

Conform raportului anual al companiei, la începutul anului 2019, JSC Russian Helicopters a semnat un contract pentru furnizarea a 121 de noi elicoptere către China.

În cadrul contractului, atribuit de guvernul chinez, compania JSC Russian Helicopters va furniza 68 de elicoptere Mi-171 (inclusiv Mi-171E modernizat), 18 elicoptere Mi-171Sh (transport militar), 14 elicoptere Mi-171, 21 elicoptere Ansat.

O mare parte a elicopterelor comandate sunt destinate să servească strict Armatei Republicii Populare Chineze.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel