Urmărește emisiunea live



Cercetarea noului bombardier B-21 Raider avansează repede. Când va fi gata de zbor

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Noul bombardier stealth B-21 Raider face progrese bune și ar trebui să zboare în decembrie 2021, a declarat azi vicepreședintele Statului Major General USAF, generalul Stephen "Seve" Wilson.

Wilson, care a vorbit la un eveniment al Institutului Mitchell AFA din Washington, a declarat că serviciul continuă să analizeze capacitatea sa de zbor cu rază lungă de acțiune. Forța Aeriană încă crede că este scurtă și revizuiește anumite aspecte.

Vorbind despre descurajare și despre necesitatea de a moderniza rețeaua de comandă, control și comunicații nucleare, Wilson a declarat că a fost la centrele Northrop Grumman din Melbourne, Florida, în ultimele săptămâni, "privind B-21" "Lucrurile avansează destul de repede." Wilson a spus că are o aplicație pe telefonul lui cu ajutorul căreia "număra zilele ... , dar sunt cam 863 de zile până la primul zbor".

Asta ar pune primul zbor al B-21 în decembrie 2021. Forțele Aeriene au spus de la început că primul B-21 ar fi un "bun util", dar au mai spus că nu se așteaptă la o capacitate inițială de operare cu B-21 înainte de "mijlocul anului 2020".

"CEO-ul Northrop Grumman, Kathy Warden și echipa sa se concentrează pe integrarea software-ului și vom avea software-ul pregătit pentru avion când este livrat", a spus Wilson.

Forțele aeriene se concentrează pe dezvoltarea noului bombardier, precum și pe modernizarea lui B-52, cu motoare și radare noi și explorăm structura forței între B-1, B-2 și B-52", a menționat Wilson. "Consensul general este că nu avem destulă capacitate de foc la distanță lungă și că a apărut în Forța Aeriană lucrul de care avem nevoie", se arată într-un studiu publicat în septembrie anul trecut.

"Continuăm să ne uităm la ce va fi forța pentru viitorul forței bombardiere. Avem nevoie de cel puțin 100 de avioane B-21, de încă cel puțin șapte escadrile".

 Vezi și: Rusia: Escordarea unui bombardier SUA B-52, filmată dintr-un Su-27 - VIDEO

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel