Bombe amplasate în timpul protestului de la Capitoliu? (Foto) FBI, recompensă de 50.000 de dolari pentru informații despre suspect

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Biroul Federal de Investigații din Statele Unite (FBI) a publicat, în cursul zilei de astăzi, o fotografie cu persoana pe care o suspectează că este responsabilă de plasarea unor dispozitivele explozive improvizate, în apropierea Comitetului Național Republican și a Comitetului Național Democrat, înainte de protestele care au avut loc miercuri în Washington.DC, precizează ABC News.

Joi seară, FBI a postat pe Twitter o fotografie cu o persoană pe care o considera principalul suspect, precizând că oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru orice oferă informațiile care conduc la localizarea, arestarea și condamnarea persoanei responsabile pentru plasarea de bombe artizanale în Washington.DC, pe 6 ianuarie 2021.

Miercuri în jurul orei 13.00, agențiile de aplicare a legii au primit numeroase informaţii despre bombe artizanale care au fost amplasate în afara sediului Comitetului Național Republican (RNC) și a Comitetului Național Democrat (CND) din Washington.DC.

ABC News a obținut o fotografie cu dispozitivul exploziv găsit în afara RNC, care se află la doar câteva blocuri distanță de Capitoliu.

O sursă din cadrul unei agenţii federale de aplicare a legii a declarat pentru ABC News că dispozitivul exploziv a fost găsit, iar poliția care asigura securitatea Capitolului SUA a confirmat că dispozitivele ar fi putut provoca pagube majore.

Echipa de genişti din cadrul United States Capitol Police (USCP) a stabilit că ambele dispozitive erau extrem de periculoase și ar fi putut provoca pagube majore, afectând siguranţa publică.

FBI caută în continuare informații despre cei implicați în asediu de la Capitolului SUA , iar joi seară a postat pe Twitter fotografii ale unora dintre protestatarii care au vandalizat şi distrus clădirea, cerând ajutor publicului pentru identificarea lor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel