Bahrain cumpără stații navale de arme telecomandate din Turcia - Video

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Aselsan a semnat un contract de vânzare cu Bahrain pentru furnizarea sistemului de arme, telecomandat, pentru uz naval, se arată într-un comunicat al companiei, transmite agenția Anadolu.

„În afară de cea mai recentă vânzare a stațiilor de arme telecomandate către țara din Golf, Aselsan a oferit mai multor state soluții tehnologice prin vânzări directe, transfer de programe tehnologice, producție locală și joint venture cu companii locale", se arată în comunicatul de presă.

Aselsan intenționează să facă investiții suplimentare și să își intensifice activitățile cu statele membre ale Consiliului de Cooperare din Golf (CCG), în special cu Bahrain, precizează compania turcească.

Sistemul de arme telecomandat, cu diverse configurații, este utilizat în prezent în 20 de țări, atât pe platforme terestre, cât și navale.

Conform Militaryleak armele Aselsan pot fi montate pe platforme staționare sau mobile și sunt proiectate în scopul apărării costiere, apărării la frontieră sau apărării platformelor navale. Stațiile pot fi utilizate în toate tipurile de lupte, precizează sursa citată iar echipamentele pot folosi mai multe calibre pe aceeași turelă: 7,62 mm, 12,7 mm chiar și lansator de grenade de 40 mm. 

Sistemul este montat pe un piedestal stabilizat, iar modul de supraveghere electro-optică poate fi acționat independent fără a fi nevoie să miști tunul după țintă. Poate fi alimentat prin două linii de muniție separate, selectate de operator, folosind panoul de operare de la distanță. Tunul automat de 30 mm este capabil să tragă 200 de runde pe minut, atât ziua cât și noaptea, indiferent de condițiile meteo.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel