Avion Su-25, prăbușit în Armenia. Nu există supraviețuitori

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Armenia a anunțat că un avion Su-25 s-a prăbușit. Din păcate ambii piloți au decedat.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, Artsrun Hovhannisyan, a a anunțat că un avion Su-25 s-a prăbușit, informează NY Times. Niciunul dintre cei doi piloți nu a supraviețuit. Avionul s-a prăbușit în timpul unui zbor de antrenament. Din informațiile oferite de oficiali, aceștia au pierdut legătura cu aeronava la ora 10:06.

Avionul Su-25 a decolat din orașul Gyumri și s-a prăbușit în munți lângă Maralik, în nord-vestul Armeniei. Cauza accidentului nu a fost încă stabilită. Autoritățile din Armenia au deschis o anchetă după tragicul incident.

Su-25, aeronavă cu două motoare, a fost conceput în Uniunea Sovietică în anii 1970. În prezent avionul rămâne în serviciu în Rusia și în alte state ex-sovietice. În urmă cu doi ani un bombardier Su-25 s-a prăbușit în regiunea Primorie, estul Rusiei. Atunci autoritățile au stabilit cauza prăbușirii ca fiind o defecțiune la unul din motoare.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel