Atentat în Iran. Explozie puternică la un comandament de poliție

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Cel puţin patru persoane au murit joi într-un atentat cu maşină-capcană asupra unei secţii de poliţie în sud-estul Iranului.

"Cel puţin patru persoane au căzut martiri, iar multe altele au fost rănite" în acest "atentat terorist" care a avut loc în oraşul Chabahar, a precizat televiziunea de stat.

Deşi detaliile atacului sunt încă neclare, informează AFP. Se pare că postul regional al comandamentului poliţiei a fost atacat de un grup de bărbaţi înarmaţi încă neidentificaţi.

"Ei au atacat şi au fost respinşi de forţele de securitate, după care au aruncat în aer o maşină-capcană", a declarat la televiziunea de stat Rahmdel Bameri, guvernator de Chabahar.

Explozia a fost extrem de puternică.

Port la Oceanul Indian la o sută de kilometri vest de frontiera dintre Iran şi Pakistan, Chabahar este situat în provincia Sistan-Baluchistan, unde au loc cu regularitate atentate atribuite unor grupări jihadiste sau separatiste.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel