Un atașat militar rus a fost expulzat din Belarus pentru spionaj

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Atașatul militar rus Roman Spiridonov a fost expulzat din Belarus pentru spionaj, relatează ziarul sprotyv.info, citat de Uawire.

Publicația scrie că Roman Spiridonov „nu este deloc diplomat". Sarcinile sa principale sunt culegerea de informații si intelligence.

,,Cu toate acestea, el nu își îndeplinește atributiile în mod profesional, deoarece istoricul său are deja un eșec de mare anvergură - expulzarea sa din Franța, tot sub acuzația de spionaj", scrie ziarul.

Acesta nu este primul incident din acest an, legat de reprezentanții sectorului diplomatic rus.

În primăvară, fostul șef al securității președintelui Alexander Lukashenko a fost arestat, mai mulți oficiali de rang înalt de securitate au fost reținuți și, în același timp, ambasadorul rus Mikhail Babich a fost expulzat din Belarus.

,,Ca de obicei, Moscova încearcă să-și salveze imaginea, ca în cazul lui Babich, afirmând că Spiridonov și-a încheiat misiunea la Minsk", notează publicația.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel