Armata SUA cumpără drone pentru detectarea amenințărilor în mediile urbane

DefenseRomania Team / 28 iun 2019 / 17:37

Corpul de ingineri din SUA intenționează să acorde un contract companiei Aeryon Defense Inc. pentru achiziționarea celor mai avansate sisteme de aeronave R80D SkyRaider fără pilot.

Potrivit avizului, Corpul Inginerilor din Statele Unite ale Americii (USACE), Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Inginerilor (ERDC), Laboratorul de cercetare și inginerie a regiunilor rece (CRREL) intenționează să atribuie un contract pentru achiziționarea a două (2) Kituri de misiune SkyRaider R80D - System (UAS) echipat cu încărcături RGB și EO / IR cu zoom HD30x, concepute pentru a oferi comandanților de convoaie conștientizarea situației în mediile urbane.

Aeryon Defense USA Inc. a fost identificată ca singura sursă disponibilă în mod rezonabil pentru a furniza o platformă UAS care are capacitatea de a efectua zboruri cu rază lungă de acțiune, capabilități verticale de decolare și aterizare, desfășurare rapidă și ușoară în operațiunile din teren, obiectivele, integrarea în arhitectura sistemelor actuale, abilitatea de a furniza informatică la bord, capacitatea de rotire și comunicațiile de date criptate, toate în conformitate cu specificațiile guvernului.

SkyRaider poartă o suită de încărcături de rază lungă, de înaltă rezoluție, stabilizate la lumină naturală și infraroșu. Un sistem dual EO / IR montat frontal oferă o conștientizare situațională în timpul zilei și nocturnă și o vizibilitate de pilotare atunci când este utilizată cu încărcături neoptice.

 

(w670)

 

Cu sistemul automat de înlocuire în aer, operatorii pot menține ochii persistenți asupra țintei prin schimbarea mai multor SkyRaiders în timp real. Zgomotul emis de echipament este foarte mic lucru care îl face operabil în operațiuni secrete de supraveghere și monitorizarea unei locații fixe.

Odată cu livrarea utilă a încărcăturii Osprey, operatorii SkyRaider pot atașa rapid, transporta și livra aproape orice obiect de până la 1,9 kg pentru reaprovizionare, extragere de active sau alte misiuni specializate.

R80D este disponibil numai Departamentului Apărării al SUA și altor agenții federale din SUA.

Pentru clienții militari internaționali interesați de R80D SkyRaider, este disponibil spre vânzare prin procesul de vânzări militare străine din al Departamentului Apărării din SUA.  

Vezi și: Marina SUA a primit primul laser la sol aprobat de Departamentul Apărării

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy