Armata Română, pregătită de intervenție. Anunțul oficial MApN

Bianca Ştefan |
Data publicării:
Pompierii militari
Pompierii militari

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că Armata Română are în permanență pregătiți peste 4.560 de militari, cu 736 de mijloace tehnice, care pot interveni în sprijinul populaţiei afectate de calamităţile naturale, în regiunile aflate sub incidenţa codurilor de avertizare hidro-meteorologică. 

"Structurile de specialitate ale Armatei României monitorizează cu atenţie evoluţiile din zonele afectate de ploile abundente căzute în ultimele zile. În regiunile aflate sub incidenţa codurilor de avertizare hidro-meteorologică, avem în permanenţă pregătiţi peste 4.560 de militari şi 736 de mijloace tehnice (dintre care 2.251 pot acţiona în primă urgenţă, cu 439 de mijloace tehnice), cu care putem interveni în sprijinul populaţiei afectate de calamităţile naturale, la solicitarea autorităţilor centrale şi locale cu atribuţii în domeniul intervenţiei în situaţiile de urgenţă. Puteţi conta pe ajutorul lor! 

Oricând şi oriunde va fi nevoie, vor fi alături de dumneavoastră. Ca întotdeauna", a transmis MApN într-un mesaj postat duminică pe Facebook.

(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel