Armata Română, pregătită de intervenție. Anunțul oficial MApN

Bianca Ştefan / 08 iul 2018 / 14:52
Pompierii militari
Pompierii militari

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că Armata Română are în permanență pregătiți peste 4.560 de militari, cu 736 de mijloace tehnice, care pot interveni în sprijinul populaţiei afectate de calamităţile naturale, în regiunile aflate sub incidenţa codurilor de avertizare hidro-meteorologică. 

"Structurile de specialitate ale Armatei României monitorizează cu atenţie evoluţiile din zonele afectate de ploile abundente căzute în ultimele zile. În regiunile aflate sub incidenţa codurilor de avertizare hidro-meteorologică, avem în permanenţă pregătiţi peste 4.560 de militari şi 736 de mijloace tehnice (dintre care 2.251 pot acţiona în primă urgenţă, cu 439 de mijloace tehnice), cu care putem interveni în sprijinul populaţiei afectate de calamităţile naturale, la solicitarea autorităţilor centrale şi locale cu atribuţii în domeniul intervenţiei în situaţiile de urgenţă. Puteţi conta pe ajutorul lor! 

Oricând şi oriunde va fi nevoie, vor fi alături de dumneavoastră. Ca întotdeauna", a transmis MApN într-un mesaj postat duminică pe Facebook.

(w670)

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy