Armata israeliană a lovit, din nou, Fâșia Gaza

Vladimir Neagu |
Data publicării:

Armata israeliană a lovit în cursul nopţii încă 25 de obiective militare ale Hamas din fâşia Gaza, transmite AFP. 

Raidurile aeriene au fost lansate după tiruri de rachete şi mortiere ale militanţilor palestinieni asupra teritoriului Israelului.

Printre ţinte s-au aflat ateliere de producţie a rachetelor, adăposturi pentru drone şi infrastructuri militare.

Marţi, în prima zi a operaţiunii militare - cea mai dură confruntare între Israel şi grupările armate palestiniene de după 2014 - aviaţia militară israeliană lovise 35 de obiective ale Hamas şi ale Jihadului Islamic.

Comunicatul de miercuri al forţelor armate israeliene precizează că marţi au fost trase din Gaza spre Israel circa 70 de rachete, dintre care unele au fost interceptate de sistemele de apărare antiaeriană. Au fost răniţi trei militari israelieni. Nu au fost prezentate informaţii despre eventuale victime în rândul palestinienilor.

Marţi seara, Jihadul Islamic anunţase că a încheiat un armistiţiu cu Israelul, intermediat de Egipt. Armata israeliană a refuzat să comenteze această informaţie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel