Aproape de tragedie. Un Su-27 al Ucrainei a aterizat pe o autostradă, dar a doborât un indicator rutier (Video + Foto)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Două aeronave Su-27 ale Forțelor Aeriene Ucrainene au aterizat în cadrul unui exercițiu militar pe o autostradă din Ucraina. Una dintre aterizări s-ar fi putut termina cu o tragedie.

În cursul zilei de joi, două avioane de vânătoare Su-27 ale Ucrainei au aterizat pe o autostradă, ca parte a unui exercițiu prin care s-a demonstrat capacitatea utilizării pistelor improvizate pentru aterizări de urgență. Scopul a fost identificarea unei capacități rapide de răspuns pentru contracararea oricărei amenințări.

Aterizările au avut loc pe Autostrada M06 din Ucraina, care leagă Kievul de granița cu Ungaria vecină.

Doar că, semnalează Defence Blog, una dintre aterizări s-ar fi putut termina tragic. Pilotul avionului de vânătoare Su-27 a calculat greșit aterizarea iar aeronava a trecut razant pe lângă persoanele aflate la sol și pe lângă mașinile de poliție care asigurau securitatea perimetrului. Mai mult, în timpul aterizării, aeronava a doborât și un indicator rutier. Din fericire incidentul nu a avut urmări tragice.

Imaginile au fost publicate de sursa citată și surprind momentul în care aeronava Su-27 lovește un indicator rutier:

 

 

 

Incidentele din timpul exercițiilor militare sunt dese. Spre exemplu, în Rusia, la începutul acestei luni, un tanc T-72 al Federației Ruse a luat foc în timpul unor exerciții militare ca urmare a unei defecțiuni tehnice.

Amintim că la mijlocul lunii iulie ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a anunțat, la ordinul lui Vladimir Putin, executarea unei verificări inopinate a Trupelor Regiunilor Militare Sud și Vest, a unor mari unități independente din Regiunea Militară Centru, a Trupelor de Desant Aerian, precum și Infanteriei Marine aparținând Flotei de Nord și Flotei din Oceanul Pacific.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel