Antrenamente intensificate în Polonia. Complexele antiaeriene Gepard ale Armatei României au participat la un nou exercițiu

S.I. Catalin |
Data publicării:

În această săptămână, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană Rotația a IX-a au executat un exercițiu de antrenament în teren, de nivel secție, în poligonul Wierzbiny, precizează MApN, într-un comunicat de presă.

Exercițiul s-a desfășurat pe parcursul a două zile și a avut ca principal obiectiv antrenarea echipajelor Gepard de a acționa sincronizat într-un mediu de luptă complex.

În această săptămână, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană Rotația a IX-a au executat un exercițiu de antrenament în teren, de nivel secție, în poligonul Wierzbiny.

În cadrul scenariului tactic, militarii au avut de soluționat diverse incidente apropiate condițiilor de luptă actuale, precum acordarea primului ajutor și transportul unui rănit, respectiv evacuarea tehnicii avariate din câmpul de luptă.

Artileriștii antiaerieni vrânceni au pus în practică procedurile de operare și au demonstrat că dețin cunoștințe temeinice de specialitate, precum și o foarte bună capacitate de reacție pentru a răspunde ferm acestor provocări.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel