Amplu exerciţiu militar desfăşurat în Braşov. Militarii români şi americani au participat la ”WOLF STRIKE 20”

S.I. Catalin |
Data publicării:

Structuri de cercetare (Compania 206 Cercetare) din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”, alături de militarii aparținând Batalionului 5 din compunerea Regimentul 101 Aviație Terestră a armatei Statelor Unite ale Americii, au luat parte în perioada 20-25 noiembrie, la exercițiul ”WOLF STRIKE 20” în raionul Cabana Brădet - Poligonul Grohotiș - Vf. Zănoagei.

Este pentru prima dată când se desfășoară acest exercițiu la Brașov. Scopul acestui exercițiu a constat în creșterea interoperabilității între cele două structuri participante prin aplicarea tehnicilor tactice și a procedurilor specifice elaborate în comun.

Exercițiul a debutat cu planificarea în detaliu și executarea procedeelor necesare executării manevrelor specifice de îmbarcare și debarcare din elicopter, precum și executarea procedurilor de evacuare medicală pe calea aerului.

Executarea manevrelor de inserție pe calea aerului, debarcarea elementelor de asalt în apropierea obiectivului, executarea asaltului asupra obiectivului cu sprijinul elicopterelor de asalt și evacuarea elementelor de cercetare la finalul asaltului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel