Update: Alertă cu bombă la Școala Americană din Capitală

Eduard Pascu / 02 Martie 2021 / 16:20

Echipele Poliţiei Române şi specialiştii pirotehnişti din cadrul Serviciului Român de Informaţii fac verificări, marţi, la Şcoala Americană din Capitală, unde s-a primit o ameninţare cu bombă.

UPDATE

Din verificările efectuate de echipele de intervenție la fața locului, a reieșit că cele sesizate nu se confirmă. În zonă, traficul a fost reluat.

Știrea inițială

"În urma unui email prin care s-a primit o ameninţare cu bombă, Şcoala Americană a alertat autorităţile. Echipele Poliţiei Române şi specialiştii pirotehnişti din cadrul Serviciului Român de Informatii au ajuns la faţa locului, au demarat procedurile specifice şi se iau măsurile necesare de verificare în astfel de situaţii", informează SRI, transmite Agerpres.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, la data de 02 martie a.c., în jurul orelor 15:00 polițiștii din Voluntari au fost sesizați cu privire la faptul că la American School of Bucharest ar putea exista un dispozitiv exploziv.

În acest context s-a relaționat cu echipa pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informații și s-a creat un perimetru de siguranță pentru a fi evacuate persoanele din școală. De asemenea traficul in zonă a fost restricționat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy