Agent Secret Service SUA, decedat. A suferit un AVC în timpul vizitei lui Trump în Scoția

Darius Muresan / 18 iul 2018 / 08:34
Preşedintele SUA, Donald Trump
Preşedintele SUA, Donald Trump

Un agent al Secret Service care a suferit un atac vascular cerebral în timpul vizitei preşedintelui Donald Trump la terenul de golf de la Turnberry a murit, relatează miercuri Press Association. 

Agentul, un bărbat cu 19 ani de experienţă în serviciu, se afla în Scoţia în contingentul de pază a preşedintelui când s-a îmbolnăvit, duminică. 

El a beneficiat de "îngrijiri medicale de urgenţă" din partea medicilor din Scoţia, dar a murit marţi dimineaţă, înconjurat de membri ai familiei sale. 

Serviciul Secret al SUA a confirmat decesul "cu mare tristeţe şi regret" într-un comunicat şi l-a descris pe pe bărbat drept "un profesionist dedicat de cel mai înalt ordin". 

"Serviciul Secret îi mulţumeşte personalului medical din Scoţia, pe lângă membrii unităţii medicale a Casei Albe şi poliţiei scoţiene care a oferit o îngrijire excepţională şi sprijin pentru un membru al familiei noastre", a mai menţionat instituţia. 

Numele bărbatului nu a fost făcut pubic, pentru da familiei timpul pentru a-i anunţat pe ceilalţi. 

Preşedintele Trump a plecat duminică de la Turnberry, decolând de pe aeroportul Prestwick spre Helsinki, Finlanda, unde a avut luni convorbiri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy