Agent Secret Service SUA, decedat. A suferit un AVC în timpul vizitei lui Trump în Scoția

Darius Muresan |
Data publicării:
Preşedintele SUA, Donald Trump
Preşedintele SUA, Donald Trump

Un agent al Secret Service care a suferit un atac vascular cerebral în timpul vizitei preşedintelui Donald Trump la terenul de golf de la Turnberry a murit, relatează miercuri Press Association. 

Agentul, un bărbat cu 19 ani de experienţă în serviciu, se afla în Scoţia în contingentul de pază a preşedintelui când s-a îmbolnăvit, duminică. 

El a beneficiat de "îngrijiri medicale de urgenţă" din partea medicilor din Scoţia, dar a murit marţi dimineaţă, înconjurat de membri ai familiei sale. 

Serviciul Secret al SUA a confirmat decesul "cu mare tristeţe şi regret" într-un comunicat şi l-a descris pe pe bărbat drept "un profesionist dedicat de cel mai înalt ordin". 

"Serviciul Secret îi mulţumeşte personalului medical din Scoţia, pe lângă membrii unităţii medicale a Casei Albe şi poliţiei scoţiene care a oferit o îngrijire excepţională şi sprijin pentru un membru al familiei noastre", a mai menţionat instituţia. 

Numele bărbatului nu a fost făcut pubic, pentru da familiei timpul pentru a-i anunţat pe ceilalţi. 

Preşedintele Trump a plecat duminică de la Turnberry, decolând de pe aeroportul Prestwick spre Helsinki, Finlanda, unde a avut luni convorbiri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel