Petro Poroşenko face schimbări majore la vârful Serviciului de Securitate al Ucrainei

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele ucrainean, Petro Poroşenko, l-a înlăturat din funcţie pe adjunctul şefului Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Serhi Baziuk, numindu-l în loc pe Vladislav Kosinski - scrie, vineri, 5 aprili, ziarul Segodnia, citat de Rador.

 
 

,,Şeful statului a semnat decretul pentru numirea lui Vladislav Kosinski în funcţia de adjunct al şefului Serviciului ucrainean de Securitate" - se arată în ordinul semnat de Petro Poroşenko.

Baziuk a fost demis  din funcţie de adjunct al șefului Serviciului de Securitate al Ucrainei în baza Decretului prezidențial nr. 102/2019. Printr-un alt decret, nr.103 / 2019, șeful statului la numit pe Kosynsky la acest post, potrivit Ukrinform.

Nu au fost furnizate informații privind motivul demiterii lui Serhii Baziuk din funcţie de adjunct al şefului Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU).

Agenția de știri ucraineană a precizat ca, în 2015, Poroshenko la numit pe Serhii Baziuk ca vicepreședinte al SBU.

Ziarul Segodnia aminteşte că preşedintele Porosenko l-a demis recent şi pe șeful Serviciului de Informații Externe al Ucrainei, Egor Bojok, care fusese numit în această funcţie în septembrie 2017.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel