Acuze de spionaj în favoarea României. Arestare în Rusia

Darius Muresan |
Data publicării:

O moldoveancă a fost reținută la Moscova pentru spionaj în favoarea României.

Corina Țurcan a fost prinsă de ofițerii serviciilor de securitate ruse în urma unor percheziții care au avut loc la locul ei de muncă, dar și acasă.

Țurcan e acuzată că ar fi colaborat cu oameni de afaceri despre care se spune că ar avea legături cu serviciile de informație din România, informează România TV. Potrivit sursei citate, autoritățiile o urmăreau de o perioadă lungă de timp. 

Corina Țurcan are 43 de ani și se ocupă de importul și exportul energiei electrice. Ea are o funcție de vârf în cadrul holdingului energetic din Federația Rusă, ”Inter RAO”. Compania deține cea mai mare centrală termoelectrică din Republica Moldova. 

Corina Țurcan este plasată în arest preventiv și urmează să fie anchetată de autoritățile ruse. Ea riscă până la 20 de ani de închisoare pentru spionaj.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel