Ziua Marinei. Restrcțiile de circulație în Constanța

Sebastian Florea |
Data publicării:

În Constanța vor fi restricţii de circulaţie în zona de desfăşurare a evenimentelor prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române.

Traficul rutier va fi restricţionat miercuri, 15 august, timp de mai multe ore, în zona peninsulară a municipiului Constanţa, pentru fluidizarea accesului pietonal pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, cu ocazia evenimentelor prilejuite de Ziua Marinei Române.

Potrivit unui comunicat al Statului Major al Forţelor Navale, între orele 7.00 şi 15.00, mijloacele auto neautorizate nu vor avea acces pe următoarele segmente de drum: intersecţia străzii Traian cu strada Termele Romane (zona Parcului Primăriei) până la Poarta 1 de acces în Portul Constanţa, intersecţia străzii Traian cu Bulevardul Tomis până în Piaţa Ovidiu, prelungirea străzii Traian (zona Gara CFR/acces Poarta 3 Port Constanţa), pe Valea Portului, până la Poarta 1 Port Constanţa, intersecţia străzii Traian cu strada Negru Vodă şi intersecţia străzii Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga.

De asemenea, în aceeaşi zi, între orele 9.00 şi 13.00, utilizarea dronelor este interzisă.

Statul Major al Forţelor Navale recomandă tuturor persoanelor care doresc să asiste la spectacolul naval prezentat în zona falezei din faţa Comandamentului Flotei să nu deţină bagaje de dimensiuni mari şi cere scuze populaţiei pentru restricţiile de circulaţie impuse.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel