Ziua Eroilor. Iohannis, Klemm și alte personalități, reuniunea anului

  17 Mai
Ema Apostu |
Data actualizării: | Data publicării:
Președintele României, Klaus Iohannis
Președintele României, Klaus Iohannis

Ziua Eroilor, 17 mai, este un eveniment extrem de important care se va desfășura la Buzău unde este așteptat și Klaus Iohannis.

Alături de președintele României, la Buzău, joi, 17 mai, de Ziua Eroilor, ar trebui să fie și Viorica Dăncilă, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, ambasadorului american la Bucureşti, Hans Klemm, dar și alți ambasadori și reprezentanți ai Casei Regale.

Calendarul manifestărilor de Ziua Eroilor

Manifestările vor începe în seara zilei de 16 mai cu o ceremonie militară de retragere cu torţe pe străzile oraşului. Apoi va urma o ceremonie militară în memoria eroilor din Primul Război Mondial.

VEZI ȘI: BIAS 2018 - participanți. Data pentru show-ul aerian-VIDEO

 

Evenimentul la care este așteptat Klaus Iohannis, Ziua Eroilor, are loc joi, de 17 mai. Atunci va fi o ceremonie de reinaugurare a Cimitirului Eroilor, dar și o paradă militară internaţională la care vor participa militari din Germania, Austria, Italia şi Bulgaria. 

Circa 10.000 de militari căzuţi în Primul Război Mondial, la Cimitirul Eroilor

În Cimitirul Eroilor, inaugurat în 1931, sunt îngropaţi aproape 10.000 de militari căzuţi în Primul Război Mondial: germani, austro-ungari, turci, români, ruşi, bulgari, italieni.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel