BIAS 2018 - participanți. Data pentru show-ul aerian-VIDEO

  28 Iulie
Ema Apostu |
Data publicării:
BIAS 2018 - participanți. S-a stabilit data pentru show-ul aerian
BIAS 2018 - participanți. S-a stabilit data pentru show-ul aerian

BIAS 2018 (Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition), cel mai așteptat show aerian din România, se apropie cu pași repezi.

BIAS 2018 a ajuns la a 10-a ediție și va avea loc pe 28 iulie. Anul trecut, BIAS a strâns peste 160.000 de spectactori. A fost un record, iar în 2018, se așteaptă un număr și mai mare de oameni.

BIAS este o zi de sărbătoare a zborului, este acea zi magică în care tehnica se transformă în artă. Tehnica militară română vine cu o promisiune fermă: un program populat cu multe aeronave din dotarea Forțelor Aeriene Române care vor condimenta programul BIAS cu manevre de maximă dificultate și numeroase elemente dificile de zbor, realizate cu aeronave militare.

Participanți la BIAS 2018

Celebra formație de acrobație aeriană Turkish Stars a confirmat pe site-ul oficial că va evolua, pe 28 iulie, în cadrul BIAS 2018!

Astfel, vom putea să admirăm din nou acrobațiile Turkish Stars în cadrul BIAS, cel mai mare airshow din România ajuns la a 10-a ediție. Turkish Stars au mai evoluat la BIAS în 2012, respectiv în 2015.

De asemenea, până la această oră, și-au anunțat prezența: Romanian Air Force, The Flying Bulls (North American B-25J Mitchell), The Flying Bulls (Chance Vought F4U-4 Corsair), The Flying Bulls (Lockheed P-38 Lightning), The Flying Bulls (North American T-28B Trojan), The Flying Bulls (Dassault Dornier AlphaJet E), The Flying Bulls (MBB Bo-105C), Czech Air Force (Jas-39C Gripen), Czech Air Force (L-159A Alca), Polish Air Force (PZL TS-11 Iskra (x6) - Team Iskry), Turkish Air Force (NF-5A/B Freedom Fighter (x7) - Turkish Stars).

VEZI ȘI:  Armenia - Rusia. Pashinyan, strategie. Cristian Diaconescu: Nu există niciun dubiu. La mijloc e și Nagorno-Karabah, conflict înghețat

Cum a fost la BIAS 2017

Cea de-a 9-a ediţie a celui mai mare spectacol aviatic din România a înregistrat în acest an un nou record de audienţă pe Aeroportul Băneasa. Chiar şi pe caniculă, estimările au arătat că pe platforma aeroportului au fost prezenţi simultan, în intervalul orar 18:00 - 21:00, peste 80.000 de spectatori veniţi la spectacolul aerian.

BIAS 2017 a reunit 100 de aeronave civile şi militare în evoluţii aeriene, precum şi peste 200 de piloţi şi paraşutişti de elită.

"La BIAS 2017, aşii aviaţiei civile şi militare din România, dar şi din Turcia, Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Germania, SUA, Grecia, Austria şi Lituania au încântat publicul de pe Aeroportul Băneasa cu acrobaţii aeriene uluitoare şi demonstraţii de elită, dar şi cu aeronave expuse la sol", se spune în comunicat.

BIAS 2017 a fost organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Aeroclubul României, Forţele Aeriene Române, ROMAERO, ROMATSA şi Clubul Sportiv AIBO.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel