Ziua Armatei. Forțele Aeriene Române participă cu mai multe aeronave, inclusiv F-16

Tudor Curtifan |
Data publicării:
F-16, România. Sursă: MApN
F-16, România. Sursă: MApN

Vineri, 25 octombrie 2019, cu prilejul sărbătoririi "Zilei Armatei României", pe teritoriul național au loc ceremonii militare și religioase care vor cuprinde depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori.

Statul Major al Forțelor Aeriene a anunțat că participă la activitățile dedicate Zilei Armatei României prin survol la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol București și la obiective din localitățile Păuliș, Carei, Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Târgu Mureș, Timișoara, Buzău, Satu Mare și prin parașutări la obiective din localitățile Ghimpați și Târgu Mureș.

„Începând cu ora 09:30, în Parcul Carol din București, Forţele Aeriene Române vor participa la activitate cu un elicopter IAR-330 în expoziție statică, iar în evoluție dinamică cu aproximativ 12 aeronave militare de tip F-16 Fighting Falcon, IAR-99 Şoim, C-27J Spartan, C-130 Hercules şi IAR-330 Puma. De asemenea, în cadrul evenimentului, la standul de promovare a carierei militare, vizitatorii vor avea ocazia să afle mai multe informații despre învățământul militar din Forțele Aeriene”, precizează Forțele Aeriene Române.

Până în cursul zilei de mâine, în zona Mormântului Ostașului Necunoscut din Parcul Carol București, sunt planificate antrenamente cu aeronavele militare care vor participa la evenimentul marcant al Armatei României.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel