Vrei să fii un jucător profesionist de Poker? Iată ghidul tău! 

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Pentru multe persoane, ideea de a deveni un jucător de poker profesionist sună ca un vis frumos. DIn fericire, acest lucru poate deveni realitate. Desigur, nu atât de ușor pe cât poate suna, dar este posibil. Totuși, trebuie să îți dorești cu adevărat să devii un jucător profesionist de poker și să ai resursele necesare care să-ți susțină acest stil de viață. Cu cât joci mai bine, cu atât poți câștiga mai mult, dar asta e mai ușor de spus decât de făcut. 

Poți începe prin a citi despre joc 

Dacă vrei să devii jucător profesionist de poker, asigură-te că iei în considerare sfaturile pe care le vom menționa în acest articol. Poți încerca între timp și poker ca la aparate ca să intri în atmosfera specifică pokerului!

Trebuie mai întâi să înțelegi complet acest joc popular. Dacă alegi să te specializezi în Texas Holdem, atunci va trebui să înțelegi toate finețurile acestui joc. De cealaltă parte, dacă preferi turneele live în detrimentul celor online, atunci va trebui să înveți cum să citești adversarii și cum să îți protejezi întotdeauna pozițile avantajoase de la masă. 

Citește toate cărțile recomandate despre Poker. Jucători profesioniști care au făcut istorie în acest joc, precum Doyle Brunson, și-au așternut gândurile pe hârtie și au oferit pasionaților secrete și sfaturi de joc neprețuite. Totodată, încearcă să discuți cu jucători care trăiesc din acest joc și au devenit profesioniști. Ai să vezi că nu toți jucătorii trăiesc pe picior mare precum o fac campioni în stilul Daniel Negreanu. Majoritatea jucătorilor profesioniști trăiesc din Poker, dar asta nu înseamnă că s-au și îmbogățit din acest joc. Cunoașterea reprezintă putere, iar informația la Poker este neprețuită. 

Construiește un buget dedicat jocului 

Când joci Poker profesionist, ar trebui să îl vezi ca pe o afacere în creștere. Deja jocul a trecut de nivelul de hobby, așadar trebuie să fii pregătit pentru orice situație neprevăzută. Și de ce are cel mai mult nevoie o afacere în creștere? Bani. Așadar, construiește-ți un buget de joc din bani pe care îți permiți să îi pierzi. Dacă bugetul tău de joc include bani pe care trebuie să îi folosești pentru plata chiriei sau traiul de zi cu zi, atunci ar trebui să renunți la ideea de a trăi din Poker. Nu vei putea face acest lucru decât dacă ai un buget dedicat jocului. Atenție! Jocul poate deveni costisitor chiar și atunci când joci cu mize mici. 

Indiferent de cât de bun ești la acest joc, perioadele proaste vor apărea din când în când. Dacă nu ai suficienți bani ca să faci față acestor perioade, vei rămâne fără fonduri și vei fi nevoit să renunți la visul de a deveni jucător de poker profesionist. Ar trebui să ai între 25 și 30 de buy-in-uri disponibile în buget pentru jocul de Poker pe care-l alegi, împreună cu cheltuielile de trai pentru 3-6 luni. Și ăsta este doar minimul necesar. Unii jucători de poker nu își vor părăsi locul de muncă până când nu au acoperite cheltuielile pentru șase luni și posibilitatea de a achiziționa 40-50 de buy-in-uri într-un joc. 

Antrenează-te cât de des poți! 

Vrei să înveți cum să-ți câștigi existența jucând poker? Totul se reduce la practică și antrenament. Jucătorii profesioniști de Poker dobândesc o experiență vastă datorită numărului impresionant de ore pe care le investesc în acest joc. 

În plus, îți poți îmbunătăți experiența jucând la mai multe mese în același timp. Începe prin a juca la două sau trei mese în același timp, apoi mărește treptat dacă te simți confortabil. Desigur, acest lucru trebuie făcut cu cele mai mici mize disponibile. Vorbim aici despre practică, iar faptul că joci la mai multe mese te va învăța cum să fii atent și să răspunzi sub presiune oricărei provocări. 

Pregătește-te să fii activ în orice interval orar. 

Majoritatea dintre noi suntem obișnuiți să lucrăm programul clasic de muncă de 8 ore. Ne întoarcem acasă la familie pentru a lua cina, ne uităm la Netflix și apoi ne culcăm până la ora 23. Pentru a deveni un jucător profesionist de poker, câteva lucruri specifice acestui tip de viață trebuie să dispară sau să se schimbe. Orele unui jucător profesionist de Poker pot deveni imprevizibile. Majoritatea profesioniștilor preferă să joace seara, uneori până în orele dimineții. Cheia este să cauți jocurile cu acțiune adevărată, iar majoritatea dintre acestea au loc târziu în noapte, când jucătorii sunt mult mai impulsivi. Poți să profiți de acest lucru și să îți crești bugetul de joc pentru sesiunile cu profesioniștii serioși. 

Din aceste motive, a fost întotdeauna dificil pentru jucătorii profesioniști de poker să echilibreze viața personală și pokerul. Jucătorii profesioniști de poker călătoresc adesea, în special cei care participă la turnee. Această incertitudine geografică pune mai multă presiune asupra relațiilor interpersonale și asupra posibilității de a duce o viață normală. Înainte să încerci să devi un jucător profesionist de poker, înțelege că va trebui să fii mulțumit să fii singur perioade mai lungi de timp și să activezi în intervale orare mult mai diferite decât erai obișnuit. 

Concluzie 

Viața de jucător profesionist de poker nu este pentru toată lumea. Chiar dacă poate aduce împlinire și bucurie, trebuie să iei în considerare dezavantajele ce vin la pachet cu această carieră. Am abordat multe puncte despre ce înseamnă să fii un jucător profesionist de poker și sperăm că ți-am făcut decizia mai ușoară. Acum, cu siguranță, poți lua o decizie informată cu privire la această carieră imprevizibilă. 

Atât timp cât ești sincer cu tine însuți, realist în așteptările tale, dispus să muncești din greu și ai pasiune pentru joc, ar trebui să fie bine. Asigură-te doar că niciunul dintre aceste elemente nu lipsește si nu uita sa joci responsabil

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel