Vizită regală pe fregata ”Regele Ferdinand”. Video

Mihai Ciobanu / 15 iun 2018 / 21:34
Fregata
Fregata

Nava Amiral a Forţelor Navale Române, fregata ”Regele Ferdinand”, a primit azi vizita reprezentanților Casei Regale a României.

După încheierea călătoriei de la București la Constanța cu Trenul Regal, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Maria s-au întâlnit cu marinarii militari și au vizitat fregata „Regele Ferdinand". Alături de distinșii oaspeți au fost și militarii răniți în Teatrele de Operații ce vor participa la Jocurile Invictus de anul acesta în Sydney, informează Ministerul Apărării. 

Cu acest prilej, Majestății Sale i-au fost prezentate misiunile executate de militarii din Forțele Navale, precum și proiectele de dezvoltare ale Marinei Militare Române pe termen mediu și lung. Deasemenea Muzica Reprezentativă a Forțelor Navale Române a susținut un adevărat concert.

Călătoria Trenului Regal în Dobrogea se înscrie în seria evenimentelor dedicate împlinirii a 140 de ani de la revenirea ținutului dintre Dunăre și Marea Neagră la Patria-Mamă (1878-2018), dar sărbătorește și 160 de ani de la inaugurarea lucrărilor liniei de cale ferată Cernavodă – Constanța.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy