Viitorii soldați vor fi echipați cu biosenzori pentru detectarea performanțelor și a stării de sănătate

Eduard Pascu |
Data publicării:

Armata americană a dezvăluit recent detalii despre dezvoltarea tehnologiilor biosenzoriale de care vor beneficia de soldații.

Grupul de cercetători lucrează în prezent la dezvoltarea receptorilor pe bază de peptide (n.red - Peptidele sunt polimeri scurți formați prin legarea, într-o anumită ordine, a mai multor aminoacizi) pentru o potențială integrare în biosenzori, conform noilor date ale Laboratorului de Cercetare al Comandamentului de Dezvoltare a Capabilităților Armatei din Statele Unite.

(w670) 

În mediile operaționale ale viitoarelor războaie, forțele armatei vor trebui să fie mai adaptive și optimizate pentru execuție. Dezvoltarea și producerea biosenzorilor pot oferi feedback în timp real despre sănătatea și performanța soldatului.

Noua tehnologie va utiliza receptori pe bază de agenți de captare catalizați de proteine, care ar trebui să ofere o rată de detectare mai rapidă, împiedicând atașarea proteinei de componentele dispozitivului.

Noii biosenzori vor fi încorporați sub piele sau pe piele și sunt proiectați pentru a găsi o moleculă specifică și semnale corpului.

Tehnologia Cutting-Edge va sprijini protecția individuală a soldaților, protecția colectivă și monitorizeză sănătatea soldaților.

Vezi și: Bolton susține că Rusia a furat tehnologia armei hipersonice

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel