Versiunea pentru export a avionului Su-57 va fi prezentată la forumul Armata 2020

Eduard Pascu |
Data publicării:

Versiunea pentru export a avionului de generația a cincea, Su-57 va fi prezentată pentru prima dată pe forumul militar Armata 2020. Aeronava va avea în cadrul forumului și un program de demonstrații aeriene, a anunțat biroul de presă al companiei Rostec.

"Versiunea pentru export a avionului de generația a cincea Su-57E va fi prezentată pentru prima dată la forumul Armata, atât static, cât și în cadrul unui program de zbor", a spus compania, transmite defense-aerospace.

Vizitatorii forumului vor putea, de asemenea, să urmărească zborul unui multirol MiG-35, a unui elicopter de cercetare și atac Ka-52, cât și un nou tun de bord pe Ka-27M. 

Forumul militar Armata 2020 se va desfășura în perioada 23-29 august pe terenul de pregătire din Alabino și pe aerodromul Kubinka.

Su-57 este un luptător multirol de generația a cincea, conceput pentru a distruge toate tipurile de ținte aeriene, terestre și navale. Avionul de luptă Su-57 este capabil să zboare la viteză supersonică, ca viteză de croazieră și este dotat cu cele mai avansate echipamente radio-electronice de bord, inclusiv un computer de bord puternic (așa-numitul pilot secund electronic), senzorii radar sunt plasați pe toată suprafața avionului, iar ca noutate armamentul este plasat în interiorul fuzelajului său.

Armamentul avionului va include, în special, rachete hipersonice. Avionul a fost testat în condiții de luptă în Siria.

Citește și: Rusia vrea să exporte cel mai nou avion de luptă, Suhoi Su-57

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel