Venezuela susține că avioanele sale militare ar fi doborât o aeronavă de producție americană (Foto)

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: CEOFANB Facebook
Sursă foto: CEOFANB Facebook

Venezuela a anunțat că a doborât o aeronavă de producție americană.

Potrivit unui anunț pe Twitter al CEOFANB (Comandamentul Forțelor Armate ale Venezuelei), avioanele militare ale Venezuelei au doborât o aeronavă de producție americană care a încălcat spațiul aerian al Venezuelei și care transporta droguri.

Venezuela nu precizează ce aeronave militare ar fi doborât aeronava de proveniență americană ci se rezumă la a publica doar câteva fotografii.

 

 

 

Defensa.com precizează, citând autoritățile venezuelene, că ruta de zbor a aeronavei este frecvent utilizată de traficanții de droguri. Guvernul de la Caracas nu a făcut nicio precizare dacă droguri sau alte mărfuri au fost găsite ori confiscate din aeronavă.

Cei de la Defence-Blog citează surse care contrazic poziția Caracasului. Astfel, Comandamentul Forțelor Armate ale Venezuelei ar fi forțat aeronava să aterizeze, iar după aterizare echipajul ar fi incendiat avionul.

Sursa citată mai precizează că, potrivit Mehrnews.com, pe coada avionului care ar fi fost doborât de avioanele militare ale Venezuelei se putea citi indicativul N339AV.

Astfel, potrivit Flightradar ar fi vorba despre o aeronavă medie privată Hawker 800. Potrivit sursei citate, ultima rută de zbor a acestei aeronave a fost în Mexic, din Toluca pe insula Cozumel.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel