US Marine Corps au un nou comandant

DefenseRomania Team |
Data publicării:
Gen. David H. Berger
Gen. David H. Berger

Generalul David H. Berger este noul comandant al US Marine Corps. Acesta a preluat comanda de la generalul Robert B. Neller care a trecut în rezervă. 

Gen. David H. Berger este persoana potrivită pentru a conduce US Marine Corps în această epocă a competiției de mare putere cu Rusia și China, a declarat Secretarul Apărării, Dr. Mark T. Esper, la ceremonia în care Berger a devenit cel de-al 38-lea comandant al US Marine Corps.

Berger îi succede generalului Robert B. Neller. În calitate de comandant, Berger este acum membru al Statului Major. "Nu mă pot gândi la un lider mai bun care să-și asume datoria de comandant", a spus Esper. "El înțelege bine provocările cu care ne confruntăm în mediul complex, strategic de astăzi. Este un vizionar care s-a angajat să conducă US Marine Corps pe calea modernizării".

Esper a adăugat că Berger a dovedit pe parcursul întregii cariere că posedă intelectul, rezistența și curajul necesar pentru a reuși în această poziție exigentă.

Neller a fost "născut pentru a conduce marinarii", a spus Esper, iar conducerea sa a fost deosebit de importantă în operațiunile de contrainsurgență ale pușcașilor marini, până formarea pentru lupta intensă împotriva concurenților precum Rusia și China. "Este Marine's Marine, iubit de subordonații săi, care îl vor urma în orice bătălie", a mai spus secretarul Apărării, Mark Esper.

Vezi și: Criză S-400. Mark Esper spune că SUA nu renunță la sancțiuni. Ankara mai are o ușă deschisă

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel