US Marine Corps a efectuat teste cu noul elicopter CH-53K - video

Eduard Pascu |
Data publicării:

Divizia de aeronave a US Marine Corps a dat publicității un videoclip din cadrul testului cu elicopterul King-Stallion CH-53K care a vut loc Baza Comună Navalo-Aeriană Patuxent River, cunoscută și sub numele de NAS Pax River, transmite defence blog.

Elicopterul CH-53K a fost proiectat și construit în conformitate cu standardele US Marine Corps. Noul sistem de ridicare a echipamentelor grele va permite militarilor US Marine Corps și aliaților să mute trupele și echipamentele de pe navă pe țărm sau pe un teren la altitudine mare, mai rapid și mai eficient.

Echipa CH-53K Test Flight a zburat peste 1.200 de ore de zbor de încercare, iar CH-53K a obținut repere cheie în 2018, cum ar fi zborurile la altitudine ridicată, temperatura caldă și mediul vizual degradat care au demonstrat capacitățile de neegalat ale acestei aeronave.

Elicopterul CH-53K este unul dintre cele mai bune opțiuni pentru gestionarea misiunilor precum ajutorul umanitar, transportul trupelor, evacuarea medicală, operațiuni speciale, căutare și salvare. Indiferent de misiune, aeronava oferă cel mai înalt grad de siguranță echipajului și ocupanților săi în toate condițiile.

Vezi și: Imagini video de la testele US Marine Corps ale noului Amphibious Assault Vehicle

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel