US Army testează cockpit-ul digital al elicopterelor UH-60V Black Hawk

Eduard Pascu |
Data publicării:

US Army a anunțat că aviatorii de luptă efectuează teste operaționale ale noilor modele de echipamente de bord montate pe trei elicoptere UH-60V Black Hawk, transmite defenceblog.

Conform unui comunicat al US Army, modelul de cockpit digital de pe UH-60V Black Hawk va moderniza cockpit-urile analogice ale flotei de elicoptere UH-60L aflate în dotare.

Modernizarea aeronavelor reprezintă o măsură importantă de economisire a costurilor față de varianta de achiziție a noilor modele, potrivit lui Derek Muller, din partea US Army, coordonatorul testului. 

Muller și echipa sa de testare au lucrat cu piloți de la Compania A, Batalionul 2, Regimentul 158 Aviație și 16 Brigada de Aviație de Luptă pentru executarea misiunilor operaționale realiste și pentru a colecta date direct de la membrii echipajului. 

Vezi și:  Thailanda cumpără elicoptere de atac Little Bird AH-6i

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel