US Army a încheiat un contract pentru livrarea radarului AN/APG-78 LONGBOW clienților externi

Eduard Pascu / 20 feb 2020 / 19:58

US Army a anunțat că a încheiat un contract companiei LONGBOW (o asociere între Lockheed Martin și Northrop Grumman Corporation), pe termen de 5 ani, în cantitate nedeterminată, în sumă de 235,8 milioane de dolari, pentru servicii de asistență post-producție pentru elicopterul AH-64 Apache respectiv pentru AN/APG-78 LONGBOW Fire Control Radar pentru clienții internaționali, transmite defence blog.

Fire Control Radar oferă performanțe ridicate, cu o probabilitate foarte mică de interceptare. Radarul lui Longbow caută rapid și automat, detectează, localizează, clasifică și acordă prioritate mai multor ținte mobile și staționare pe uscat, în aer sau pe apă în toate condițiile meteo, până la raza maximă a rachetelor Longbow.
Valoarea contractului acoperă pe lângă livrarea efectivă a sistemului și serviciile de susținere postproducție cum ar fi: gestionarea programelor și logisticii, repararea modulelor de sistem, după cum este necesar, reînnoirea pieselor de depozit, asistența tehnică și instruirea operatorului și mecanicilor pentru configurațiile AH-64D și AH-64E.

„Cu o abordare de susținere personalizată, clienții au flexibilitatea de a adăuga servicii în funcție de nevoile flotei", a declarat Jim Messina, directorul programului Lockheed Martin.

Contractul include comenzi inițiale de la 12 clienți militari străini din 11 țări, dintre care trei au fost adjudecate, altele sunt planificate până la sfârșitul anului. Se pot adăuga și clienți suplimentari în perioada de executare a contractului de cinci ani.

Vezi și: US Navy a finalizat testele pentru racheta Longbow Hellfire  

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy