US Air Force înlocuiește pistolul Beretta M9 cu M18 Sig Sauer

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe 30 noiembrie Escadrila a 2-a a US Air Force va fi pentru ultima dată când va pleca în misiune cu pistolul Beretta M9, transmite defence blog.

La întoarcerea din misiune militarii vor primi în dotare noile pistoale M18 Sig Sauer. Pentru aceasta este nevoie ca instructorii și armurierii Escadrilei a 2-a US Air Force să finalizeze cu brio cursurile de calificare la Sig Sauer Academy.

M18 Sig Sauer este un sistem mai ușor de utilizat”, a spus sergentul Daniel Johnson, subofițer adjunct al Security Forces Squadron Combat Arms. "Acest lucru se datorează și faptului că este o armă de atac, ceea ce înseamnă că apăsarea pe trăgaci este aceeași de fiecare dată. M9 necesită o apăsare mai puternică a declanșatorului la început și apoi devine mai ușor pe măsură ce se trage. M18 folosește o presiune constantă, eliminând anticipația și puterea adăugată necesară din M9, permițând trăgătorului să nu se gândească la apăsarea declanșatorului de fiecare dată, oferind mai multă precizie”, a adăugat Johnson.

Printre alte aspecte precum patul pistolului care poate fi personalizat în funcție de ergonomia palmei fiecărui soldat, M18 este cunoscut pentru durabilitatea și sistemul de operare simplificat.

„Există mai puține piese care trebuie înlocuite”, a declarat armurierul șef al Escadrilei a 2-a, Matthew Lazo, care este totodată și instructor de tragere.

"Acum urmează calificarea militarilor. Sperăm să terminăm în șapte luni și nu într-un an așa cum este preconizat. Avem nevoie de instruirea practică cât și teoretică. Când folosim poligonul de afară, unde avem 21 de linii de tragere, merge repede. Fiecare soldat trebuie să tragă 90 de cartușe. Dar dacă timpul este nefavorabil și trebuie să folosim poligonul din interior, acolo avem doar 6 luni de tragere și pregătirea ocupă mai mult timp", a mai spus Matthew Lazo

1 decembrie 2019 va marca începutul unei noi ere pentru Escadrila a 2-a, întrucât M9 Beretta este înlocuit de coyote-tan M18 Sig Sauer.

Vezi și: Fabricile de armament și muniție din Cugir participă la Târgul Internațional de Armament „Defense & Security 2019”

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel