US Air Force începe testarea elicopterului Boeing MH-139A

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

US Air Force a anunțat că va începe la mijlocul lunii decembrie testarea noului elicopter Boeing MH-139A, transmite Jane.

Pentru teste a fost creat special Detașamentul 7 la Baza Aeriană Duke din Florida. După o lună, detașamentul se va muta la Baza Forțelor Aeriene Malmstrom, Montana, pentru a efectua teste și evaluări suplimentare ale aeronavei.

După cum a anunțat Air Force Global Strike Command (AFGSC), Detașamentul 7 va lucra îndeaproape cu Escadrila 413 de testare a US Air Force - singura unitate de test dedicată elicopterului USAF pentru înlocuirea elicopterului Bell UH-1N Huey cu MH-139A.

Primul elicopter MH-139A din cele 84 comandate va fi livrat la Detașamentul 7 în următoarele zile, a doua aeronavă va ajunge la mijlocul lunii ianuarie 2020. A treia și a patra aeronavă sunt programate să sosească în Februarie 2020.

Vezi și: Royal Air Force a dezvăluit graficul de livrare a aeronavelor Poseidon P-8A MRA1

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel