Ungaria achiziționează elicoptere H225M, echipate cu sistemul HForce

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Elicopter H225M
Elicopter H225M

Ungaria a comandat 16 elicoptere Airbus Helixopters H225M echipate cu sistemul HForce.

Informația a fost anunțată de producător în urmă cu trei zile. Ungaria va achiziționa elicopterele prin programul de modernizare al forțelor armate Zrinyi 2026, informează janes. com. Până în prezent nu a fost publicată valoarea contractului sau termenul de livrare al celor 16 elicoptere H225M către Ministerul Apărprii al Ungariei.

Elicopterele vor fi echipate de producător cu HForce weapon management system.

Sistemul HForce, dezvoltat de Airbus Helicopters, va permite Ungariei dotarea și operarea acestor aparate cu o gamă largă de armament balistic sau de sisteme aer-sol și aer-aer. 

Anunțul privind achiziția celor 16 elicoptere H225M vine după ce în vară ministerul ungar al Apărării a comandat 20 de elicoptere militare ușoare H145M. Și acestea sunt echipate cu sistemul inovativ de management al armamentului HForce, iar ele au fost comandate tot prin programul de modernizare militară Zrinyi 2026.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel