Un tren încărcat cu echipamente US Army a deraiat

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tren de marfă care transporta vehicule și camioane militare ale US Army a deraiat în Alabama, transmite Defence-Blog.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, dar abia acum au anunțat autoritățile. Conform jurnaliștilor de la publicația Escambia de Nord aproximativ cinci vagoane ale unui tren care transporta echipamente militare au deraiat pe linia ce face legătura între Alabama și Florida.

Vagoanele încărcate cu camioane și vehicule militare speciale au părăsit calea de rulare la ieșirea din Flomaton, la doar câțiva metri de un bulevard important. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Întregul tren transporta, pe vagoane platformă, vehicule și echipamente militare. Deraierea a blocat trecerile de cale ferată pe Old Flomaton Road și East Cottage Street.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel