Un Su-34, tractat pe o autostradă din Rusia. Avionul ar fi fost implicat într-un accident - VIDEO

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Su-34
Su-34

Imaginile cu un bombardier Su-34, tractat pe o autostradă din Rusia, au devenit virale.

Imaginile au fost filmate de către un amator și au fost postate pe internet.

Americanii de la The Aviationist au demarat o anchetă jurnalistică ajungând la concluzia că avionul Su-34, tractat pe o autostradă din Rusia, a fost implicat într-un incident în urma căruia a fost avariat.

Imaginile sunt cu atât mai rare întrucât se poate observa cum avionul este tractat pe proriile sale roți de un campion, fără să fie transportat pe o remorcă. Așa cum se vedea în filmare, aripile avionului Su-34 au fost îndepărtate pentru a facilita transportul aeronavei.

O anchetă a sursei citate semnalează că marcajele aeronavei indică faptul că Su-34 a fost dislocat pe aeroportul Bassel Al-Asad din Siria la sfârșitul anului 2015. Americanii susțin că în urma analizei au descoperit că avionul tractat a fost implicat într-un accident în Rusia pe 6 septembrie 2019. Avionul ar fi fost transportat în localitatea Voronej și ar urma să fie utilizat în viitor pentru instruire.

VIDEO - Imaginile Su-34 tractat pe o autostradă din Rusia:

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel