Un Su-27 rusesc a interceptat un avion de recunoaștere deasupra Mării Baltice

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Rusia, Su-27
Rusia, Su-27

Un avion de vânătoare Su-27 a interceptat un avion de recunoaștere suedez deasupra Mării Baltice.

Potrivit Ministerului Rusiei al Apărării, un avion Su-27 al Rusiei a interceptat un avion suedez de recunoaștere Gulfstream, informează TASS. Incidentul a avut loc deasupra Mării Baltice.

O țintă aeriană care se apropia de frontiera Rusiei a fost observată de controlorii aerieni ai țării. Un avion de vânătoare Su-27 din cadrul Forțelor Aeriene a fost trimis să intercepteze ținta”, a anunțat Ministerul Apărării din Rusia.

Potrivit sursei citate, aeronava Su-27 „s-a apropiat de țintă la o distață sigură și a identificat-o ca fiind un avion de recunoaștere Gulfstream al Forțelor Aeriene suedeze care efectua un zbor cu transonderul oprit”, mai precizează Rusia. Ministerul a mai adăugat că, la apariția avionului de vânătoare rusesc, aparatul suedez s-a îndepărtat de frontiera de stat a Rusiei, iar Su-27 s-a reîntors la bază.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel