Un român ar fi printre victimele atacului armat din Germania. MAE nu confirmă informația

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost ucis în atacul armat produs în cursul nopţii de miercuri spre joi în orăşelul german Hanau, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate germane citate de presa germană.

Un român, mai mulţi cetăţeni turci, un bulgar şi un bosniac se numără printre persoanele ucise în atacul armat comis în centrul orăşelului Hanau, la periferia oraşului Frankfurt, afirmă surse citate de publicaţia Die Zeit. În total, în atac au fost ucise nouă persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 44 de ani, transmite Mediafax.

Autorul atacului, un individ de 43 de ani, şi mama acestuia, în vârstă de 72 de ani, au fost găsiţi morţi de autorităţi joi dimineaţă, într-un apartament.

„Cu privire la informațiile vehiculate în presă referitoare la existența unui cetățean român printre victimele atacului armat din Hanau, MAE precizează că, în conformitate cu informațiile transmise de autoritățile germane, până la acest moment au fost identificate 6 victime din cele 9, nefiind confirmat niciun cetățean român. Vom reveni cu informații imediat după finalizarea procedurilor de identificare", au transmis reprezentanții MAE.

Vezi și: Bilanțul victimelor atacurilor din Germania a crescut. Ura împotriva imigranților, motivația atacurilor armate

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel