Un militar român din Comandamentul Multinaţional de Divizie Sud-Est - confirmat pozitiv cu COVID-19

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Un militar român din Comandamentul Multinaţional de Divizie Sud-Est a fost confirmat marţi pozitiv cu noul coronavirus şi în prezent este internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş".

Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est (HQ MND-SE) este o structură NATO, activată de către Consiliul Nord Atlantic (NAC) și se află sub comanda operațională (a Comandantului Suprem al Forțelor Aliate din Europa (SACEUR). 

În data de 24 martie 2020, un militar român din Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Comandamentului, militarul este în stare bună, iar până la acest moment a fost deja efectuată ancheta epidemiologică şi toate recomandările rezultate în urma acesteia au fost implementate imediat, potrivit Agerpres.

,,De asemenea, personalul Comandamentului Multinaţional de Divizie Sud-Est respectă strict constrângerile şi limitările stabilite de autorităţile române pentru limitarea răspândirii bolii. În plus, pentru a asigura cât mai mult protecţia personalului şi a familiilor acestora, la nivelul Comandamentului vor continua să fie luate toate măsurile de precauţie, păstrând-se în acelaşi timp un nivel de reacţie şi vigilenţă corespunzător", precizează reprezentanţii Comandamentului Multinaţional de Divizie Sud-Est.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel